Acum citesti
Restrap Bar Pack adaugă pe ghidon 10L de spațiu pentru bagaje

Bikepacking-ul este în continuare promovat destul de bine, de firmele producătoare de echipament, iar turele pe bicicletă de genul ăsta, par a fi cea mai bună soluție de relaxare în perioada asta de pandemie, când te deplasezi fie singur, fie în grup foarte mic.

Până acum, Restrap avea doar două opțiuni pentru geanta de ghidon, una mare cu volum de 14L și una mică de 1,5 litri. Însă noua Restrap Bar Pack umple golul dintre cele două, cu volumul său de 10L, cât două bidoane mari de apă plată. O capacitate echilibrată, mare, dar nu exagerată pentru a fi purtată pe ghidon.

Restrap Bar Pack este fabricată în Anglia, din nailon impermeabil, iar geanta își păstrează forma chiar și când nu este complet umplută, mulțumită spatelui rigid și a unor întăritoare interne. Închiderea se face prin rulare, așadar ai o garanție în plus că apa nu va pătrunde în interior.

Pe exterior se mai găsește un buzunar solid, în care poți pune chiar și un antifurt de tip U-lock, gaică pentru lumină și cordelină elastică, pentru a putea pune acolo jacheta de ploaie sau altceva care vrei să fie la îndemână.

Restrap Bar Pack se fixează de ghidon cu ajutorul unor chingi cu catarame, având și un set de distanțiere din spumă, care ajută ca geanta să nu se sprijine în totalitate de ghidon sau headtube. Mai există o chingă suplimentară, care prinde geanta mai bine de headtube.

Noua Restrap Bar Pack este disponibilă începând cu 26 martie, are un preț anunțat de 125,99 euro, iar livrarea în România este gratuită. Pentru comenzi sub 120 euro, se adaugă taxa poștală de 6,49 euro.

Restrap Bar Pack – specificații

  • Restrap Bar Pack închisă: W29cm x H23cm x D16cm
  • Restrap Bar Pack deschisă: W25cm x H37cm x D16cm
  • Greutate: 585 g

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + five =