Acum citesti
EVOC lansează gama nou-nouță de genți impermeabile pentru bike packing

„Indiferent dacă este vorba despre o micro-aventură în vecinătatea casei sau o expediție ce se întinde pe mai multe zile, cu greu găsești ceva mai frumos de făcut decât să explorezi lumea pe bicicletă”.

Aceasta este părerea echipei de la EVOC care tocmai a lansat o colecție întreagă de genți, de folosit când ieși la o tură de bike packing. Gențile sunt complet impermeabile și disponibile în mai multe mărimi. Pe piață le vom găsi începând cu toamna 2022, iar prețurile sunt afișate mai jos.

foto ©EVOC / Baschi Bender

De ce sunt noile genți EVOC pentru bike packing deosebite?

Din primăvara / vara 2023 noua colecție oferă o gamă largă de volume (gențile pentru tija de șa de până la 16 litri), însă inclusiv ergonomia genților a fost substanțial îmbunătățită. Spre exemplu, sistemul de prindere BOA® Fit, dezvoltat împreună cu EVOC, a fost îmbunătățit. Oferă acum stabilitate foarte bună și este foarte ușor de folosit.

©EVOC / Baschi Bender

De asemenea, există mici orificii de ventilare care permit genților să fie rulate și comprimate mai bine. La geanta de ghidon, canalele cablurilor de instalare sunt acum și ele îmbunătățite, montarea pe diferite tipuri de ghidon devenind și mai ușor de făcut. Nu în ultimul rând, întreaga gamă este impermeabilă, cusăturile sunt vulcanizate, iar fermoarele sunt rezistente la apă. Curelușele Velcro au fost înlocuite cu varianta hypalon Velcro. De asemenea, toate gentuțele dispun de elemente reflectorizante, care măresc vizibilitatea ciclistului când pedalează noaptea.

Întreaga colecție va fi disponibilă în culorile „steel” și „gri carbon”, în mai multe variante de mărimi și volume, începând din toamna 2022.

EVOC Handlebar Pack BOA® WP 2,5 / 5

Indiferent dacă o folosești la drumurile și rutina zilnică sau într-o tură epică, EVOC Handlebar Pack BOA® WP oferă spațiu suplimentar de transport. Mulțumită sistemului patentat de prindere BOA® Fit System, nu este doar foarte ușor de instalat, dar se și potrivește perfect, pe teren denivelat sau utilizare sportivă off-road. Pe exterior vei găsi o cordelină elastică, unde poți pune jacheta de vânt sau ploaie, pentru a o avea la îndemână.

Designul genții a fost optimizat să se potrivească pe orice ghidon, de la mtb la cursieră. Pentru cablurile bicicletei rămâne spațiu, chiar și când fixezi bine geanta de ghidon. Materialul folosit nu permite murdăriei să adere, este rezistent la frecare, impermeabil, cusăturile fiind vulcanizate. Geanta este disponibilă în variantele de volum 2,5 sau 5 litri.

EVOC Handlebar Pack BOA® WP / volum 2,5 litri / preț 120 euro
EVOC Handlebar Pack BOA® WP / volum 5 litri / preț 140 euro

EVOC Seat Pack BOA® WP 6 / 8 / 12 / 16

Geanta EVOC Seat Pack BOA® WP cu prindere pe tija de șa, este potrivită indiferent dacă vrei să o instalezi pe cursieră, gravel sau mtb. Cu sistemul de fixare BOA® Fit System nu doar că o instalezi rapid, dar va și sta foarte bine pe drumurile dificile.

Materialul fiind impermeabil și cusăturile vulcanizate înseamnă că ce pui la interior nu trebuie protejat de ploaie cu alte pungi de plastic. Geanta este robustă, nu permite murdăriei să adere și este, de asemenea, rezistentă la frecare.

Deschiderea superioară largă permite accesul rapid la întreg conținutul din interior, închiderea făcându-se prin rulare. Astfel, mărimea și capacitatea genții poate fi ajustată la cantitatea de echipament din interior. Pe exterior poate fi adăugat echipament suplimentar, fixat în cordelina elastică.

Geanta pentru tija de șa este disponibilă în patru variante de volum: 6 sau 8 litri, pentru ture scurte, și 12 sau 16 litri pentru ture lungi.

EVOC Seat Pack BOA® WP / volum 6L / preț 120 euro
EVOC Seat Pack BOA® WP / volum 8L / preț 140 euro
EVOC Seat Pack BOA® WP / volum 12L / preț 160 euro
EVOC Seat Pack BOA® WP / volum 16L / preț 180 euro

EVOC Seat Pack WP 2 / 4

EVOC Seat Pack WP este o geantă ușoară și complet impermeabilă, cu instalare pe tija de șa, utilă pentru transportul echipamentului suplimentar. Se instalează rapid cu benzi velcro, se potrivește cu, practic, orice tijă de șa și, mulțumită volumului ajustabil, oferă spațiu pentru scule, jacheta de ploaie și provizii.

Mulțumită materialului rezistent la frecare și impermeabil din care este fabricată, dar și pentru că avem cusături vulcanizate, nu va trebui să iei nicio măsură suplimentară de precauție dacă începe ploaia. Deschiderea este largă, pentru acces facil la interior, iar curelușele de compresie asigura reducerea volumului atunci când geanta nu este plină.

EVOC Seat Pack WP / volum 2L / preț 50 euro
EVOC Seat Pack WP / volum 4L / preț 60 euro

EVOC Multi Frame Pack WP S / M

Așa cum și numele spune, EVOC Multi Frame Pack WP se poate instala pe majoritatea tipurilor de cadre. Aici vei putea transporta scule, camere de rezervă și altele, ușor accesibile și protejate de murdărie. Prinderea cu velcro poate fi tăiata pentru potrivire perfectă, iar multiplele puncte de ancorare primit instalarea genții aproape oriunde pe cadru, orizontal sau vertical. Incluse sunt și benzi adezive transparente pentru protecția cadrului.

EVOC Multi Frame Pack WP / mărime S / preț 50 euro
EVOC Multi Frame Pack WP / mărime M / preț 60 euro

EVOC Frame Pack WP S / M

EVOC Frame Pack WP este o geantă cu instalare în interiorul cadrului bicicletei, disponibilă în mărimile S 1,5 litri și M 3,5 litri. Este ușoară, iar instalarea se face facil, prinderea fiind direct de cadru. Avantajul principal al acestui tip de geantă este că ai acces facil la orice din interior. Pentru a preveni zgârierea cadrului, o dată cu geanta EVOC Frame Pack WP primești și protecții adezive transparente.

EVOC Frame Pack WP / mărime S 1,5 litri / preț 80 euro
EVOC Frame Pack WP / mărime M 3,5 litri / preț 90 euro

EVOC Top Tube Pack WP

Cel mai accesibil loc de pe bicicletă este acela din fața ta, de pe top tube, unde se instalează și această gentuță. Aici poți pune orice, de la snack-uri, la energizante și scule sau telefonul și bateria externă. Toate vor fi la îndemână și protejate de ploaie. Gentuța poate fi prinsă de cadru folosind tradiționalele curelușe velcro sau cu șuruburile speciale, dacă bicicleta ta dispune de așa ceva pe top tube. Pentru a preveni eventualele zgârieturi ale cadrului, primești și protecții transparente și adezive.

EVOC Top Tube Pack WP / mărime unică / preț 40 euro

EVOC Tool Wrap WP

Gentuța EVOC Tool Wrap WP este mică și compactă, închiderea făcându-se prin rulare. Te ajută să-ți organizezi ușor sculele și să le transporți pe bicicletă. Organizarea cu trei compartimente permite transportul unei camere de rezervă, multitool etc. Mulțumită materialului din care este confecționată, toate vor fi protejate de murdărie și ploaie.

EVOC Tool Wrap WP / mărime unică / preț 35 euro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 7 =