Acum citesti
Bontrager BITS “ascunde” sculele în steerer-ul furcii pentru reparații pe fugă

Azi nu mai este la modă să cari după tine o grămada de scule, pentru că multe dintre ele pot fi integrate în bicicletă. Așa cum este și cel mai nou set lansat recent de Bontrager.

Bontrager BITS este deosebit față de alte sisteme despre care am vorbit în trecut, cum ar fi Granite Design Stash Multi Tool, InCog Multitool sau Mineral Barstow, întrucât sistemul dispune de mai multe distanțiere, pentru a se potrivi cu mai multe lungimi de steerer și mai important, nu mai este nevoie să fieltezi interiorul gâtului furcii. Bontrager BITS este compatibil doar cu țevile steerer din aluminiu, fără filet.

Odată instalat, cadrul principal sculelor rămâne permanent instalat în steerer, pentru a nu se deregla unghiul ghidonului față de roată. Apoi avem un cadru secundar, pe care îl scoți din steerer trăgând de un mâner. După care setul se desface în două părți – o jumătate conține presa de lanț și suportul pentru zalele quick link, cealaltă jumătate este multitool-ul. Acesta din urmă este folosit și pentru a roti pinul presei de lanț, dar și pentru a deșuruba centrul valvei Schrader.

Multitool-ul include hexagonale de 2; 2,5; 3; 4; 5; 6 și 8 mm, torx-ul T25 și șurubelnița cu cap plat. Prețul anunțat pentru noul Bontrager BITS este de 79,99 £. Importator în România – Surmont Sport.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × three =