Acum citesti
Daysaver este cel mai uşor multitool cu 9 funcţii

Multi tool-urile sunt utile însă cu cât îţi doreşti să aibă mai multe funcţii, cu atât mai mari devin şi mai greu de folosit în spaţii strâmte. Ideea de bit-uri înlocuibile nu este nouă, însă Daysaver a dezvoltat această idee oferind biţi în biţi, care impreună alcătuiesc un multitool foarte suplu, cu 9 funcţii, suficient pentru şuruburile hexagonale, şi nu numai, de pe bicicleta ta.

Pornind de la o cheie în forma clasică L, cu hexagonale de 8 mm la ambele capete, ce se potrivesc în general la imbusul pedalelor, Daysaver a adăugat patru biţi personalizaţi. Aceşti biţi sunt gândiţi să se potrivească unul într-altul, pentru a reduce la maxim greutatea şi spaţiul ocupat.

Fiecare bit are altă dimensiune, este utiliyabil cu ambele capete şi poate de asemenea să fie instalat la ambele capete ale L-ului, pentru a te ajuta fie de lungimea tool-ului fie de puterea forţei aplicată.

Biţii sunt fixaţi cu ajutorul magneţilor, iar întreg tool-ul este fabricat în Elveţia de PB Swiss Tools dintr-un aliaj de oţel produs doar de această companie. Chiar şi fiind din oţel şi cu toţi biţii incluşi, tool-ul cântăreşte mai puţin de 45 grame. PB Swiss Tools a testat noul tool şi a observat că rezistă la o strângere de până la 97 Nm. Biţii sunt şi mai rezistenţi.

Pentru a fi sigur că ai la îndemână noul tool Daysaver, este oferit şi un suport opţional care se fixează în şuruburile suportului bidonului pentru apă. Dacă poteca pe care te dai este foarte accidentată, suportul este conceput în aşa fel încât biţii să nu cadă, chiar dacă aceştia sunt fixaţi cu magnet.

Sculele elveţiene sunt cunoscute pentru calitatea lor deosebită, dar şi pentru preţul mare. Daysaver este momentan doar un proiect pe Kickstarter, iar dacă are succes, vei putea cumpăra acest tool la preţul promoţional de 66 euro sau 93 euro cu suport inclus. După ce se încheie campania Kickstarter, preţul va creşte. Campania se încheie pe data de 21 octombrie 2020.

Chiar şi cu campania Kickstarter, preţul pentru noua Daysaver nu este mic. Însă dacă eşti fanul bicicletelor uşoare şi oricum cheltuieşti mult pe ele, acest multitool poate fi o idee bună pentru tine.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =