Acum citesti
Mineral Mini-bar şi Barstow, două seturi de scule ingenioase

Mineral-tool-a-600x450O trusă de scule este necesară la orice tură cu bicicleta, pentru a rezolva micile probleme care pot să apară. Mineral vine cu două idei interesante şi inovatoare în acest domeniu vast al multitool-urilor.

Mineral-tool-minibar-2-600x450Uneori, când se desface un şurub mai important al bicicletei, este nevoie de o cheie mai serioasă pentru a-l strânge. Un braţ de angrenaj sau o pedală necesită de multe ori o forţă mai mare decât se poate obţine cu un multitool obişnuit. De multe ori ne chinuim cu cheia minusculă să desfacem un şurub înţepenit. Cei de la Mineral s-au gândit la Mini-bar, o sculă compactă dar cu capacităţi de strângere apropiate de sculele de atelier profesionale.

Mineral-tool-minibar-600x450Cheia are un braţ în formă de T la care se pot ataşa magnetic biţi standard în toate cele trei capete, în funcţie de necesităţile de acces dificil sau forţă mare. Biţii, în număr de nouă, sunt păstraţi în suportul lor de asemenea cu prindere magnetică, pentru a nu fi pierduţi. Avem la dispoziţie chei imbus de 2, 3, 4, 5, 6 şi 8 mm, torx T25 şi şurubelniţă dreaptă şi în cruce, suficiente pentru aproape orice problemă posibilă.

Mineral-tool-3-600x450Mineral-tool-Chain-600x450Barstow este o cheie de lanţ care are loc şi pentru păstrarea unui quick link. De multe ori când avem nevoie de un link la un lanţ rupt nu reuşim să găsim prin rucsac o jumătate a sa, pe care o regăsim miraculos după câteva luni. Cu Barstow, atât cheia de lanţ cât şi link-ul stau în siguranţă în interiorul ghidonului de unde se scoate cu ajutorul imbusului de 4 mm din Mini-bar sau din orice alt set de chei.

Mineral-tool-off-road-600x450Iar dacă e nevoie de o bere după o depanare reuşită, Mini-bar rezolvă şi problema asta…

Mineral-Beer-GifMai multe despre funcţionarea acestor scule se poate vedea în acest film:

Mineral a lansat pentru aceste scule o campanie pe Kickstarter la care, dacă v-a atras ideea, puteţi contribui pentru a fi printre primii care o să beneficiaţi de ele.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + six =