Acum citesti
Lezyne lansează o nouă gamă de scule multitool, cu 23 de modele diferite și finisaje noi

Lezyne sunt cunoscuți pentru faptul că întotdeauna și-au dorit să îmbunătățească produsele deja existente pe piață, iar cu noua gamă de scule multitool exact asta au făcut. Noile Lezyne RAP II, V PRO, SV PRO, Super V și Super SV oferă un total de 23 de combinații diferite dintre care poți alege. Totul, de la cât mai minimalist posibil, la cât mai complet posibil.

Însă noile scule nu sunt acum doar funcționale ci la fel de important este să și arate bine. Astfel, noile tool-uri au lateralele din aluminiu șlefuit, pentru a fi mai plăcute la atingere, dar și pentru a fi mai ușoare. De asemenea, modelele V Pro, SV PRO, Super V și Super SV au fost în așa fel construite încât să poți aplica pârghie mai mare, la nevoie. Toate sculele au acum biții mai lungi, iar plierea este mai ușoară.

Lezyne Super SV

La modelul de top Super SV, ai cam tot ce se poate, inclusiv tool pentru găurirea anvelopei tubeless, pe SV-23. Biții sunt fabricați din oțel inoxidabil, fapt care garantează rezistența în timp și lipsa ruginii. Multitool-urile SV-22 și SV-23 au greutățile de 144 și 156 grame, respectiv prețurile de 49,99$ și 59,99$.

Lezyne Super V

În mare Super V este la fel ca Super SV, doar că nu este fabricată din oțel. În schimb tool-ul dispune de tratamentul Lezyne Black Anti-Corrosion Technology, despre care fabricantul spune că este un finisaj aplicat în două etape, ce oferă rezistență foarte mare la coroziune. Tratamentul este important pentru biții din oțel, întrucât aluminiul eloxat de pe laterale nu va rugini. Faptul că biții nu sunt din oțel inoxidabil, scade prețul la 39,99$ sau 49,99$ pentru SV-22 respectiv SV-23, greutățile fiind la fel.

Lezyne SV PRO

Seria de tool-uri SV PRO este ca dimensiuni puțin mai mică decât Super SV, cea mai mare având 17 funcții. Construcția din oțel inoxidabil rămâne, dar și o gamă largă de opțiuni, de la cea mai mică SV PRO-5 la PRO-13 sau PRO-17. Greutățile anunțate încep de la 53g, cea mai grea având 122 g. Pentru seria Lezyne SV PRO prețurile variază de la 19,99$ la 49,99$.

Lezyne V PRO

Și aici se urmează stilul de mai sus, cu varianta mai ieftină și suprafața de oțel tratată cu Lezyne Black Anti-Corrosion Technology. Funcțiile sunt aceleași ca la SV PRO, prețul devenind mai mic. Se pornește de la 17,99$ și se ajunge la 39,99$. Greutățile rămân la fel ca la SV PRO.

Lezyne RAP II

În cele din urmă, multitool-ul RAP II oferă 25 funcții care includ și cap pentru pompă CO2, dar și sculă pentru îndreptat discul de frână. Construcția nu este din oțel inoxidabil ci doar din oțel cu tratament Lezyne Black Anti-Corrosion Technology. Petru RAP II există două variante cu cap CO2 și cinci versiuni fără. Prețurile pornesc de la 12,99$ pentru RAP II 6 și se termină la 34,99$ pentru multitool-ul cu cele mai multe funcții, Lezyne RAP II 25 CO2. Greutățile anunțate variază între 82g și 187g.

Importator: SportGuru

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 3 =