Acum citesti
Garmin abordează segmentul camerelor video cu VIRB și VIRB Elite

Despre Garmin se poate spune orice, atâta vreme cât descrierea include sintagma „specialist în dispozitive electronice”, noile lor produse doar confirmând abilitățile lor în acest domeniu. Compania și-a făcut debutul în segmentul camerelor video de acțiune recent prin lansarea a două modele, VIRB și VIRB Elite, destul de performante la prima vedere și cu aceeași tehnologie de vârf cu care ne-a obișnuit firma.

garmin

Date fiind trăsăturile celor două modele, sunt șanse mari ca acestea să își câștige rapid un loc de cinste printre opțiunile de cumpărare ale amatorilor de astfel de dispozitive. Cu prețuri care vor gravita în jurul a 300$, respectiv 400$, lista de caracteristici este improbabil să te lase rece.

VIRB, la fel ca și VIRB Elite, va avea o dimensiune de 32mmX53mmX111mm și un ecran de 1,4 inch. Rezoluția pentru filmare va varia de la 720 de pixeli la 1080 de pixeli, pe când în cazul fotografiilor va fi de maximum 16 megapixeli. Camera se poate conecta prin sistemul ANT+ și are și interfață USB 2.0.

VIRB Elite înglobează, pe lângă trăsăturile VIRB, câteva lucruri ce s-ar putea să impresioneze. Cum îi șade bine oricărui dispozitiv performant Garmin, GPS-ul este prezent, la fel ca și un altimetru și accelerometru. Oarecum neobișnuite pentru un action cam, acestea servesc câtorva funcții ale camerei cum ar fi modul Ski, unde aceasta începe să înregistreze doar când altimetrul detectează că începi să cobori.

Despre cele două modele este destul de aflat, mai multe detalii putând găsi pe site-ul oficial al Garmin.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + three =