Acum citesti
Kodak evoluează pe piaţa camerelor video de acţiune şi aduce ceva în plus

În ultimii ani Kodak rămăsese cam în urmă cu echipamentul său foto, chiar bine de tot în urmă dacă ne uităm la oferta venită din partea concurenţei. Însă, fiind totuşi o companie cu o istorie atât de bogată Kodak revine cu un action cam plin de opţiuni. Este însă noul Kodak PixPro SP360 suficient de plin pentru a face faţă concurenţei?

Kodak PixPro SP360 08

Primul lucru care îl observi este lentila de tip fish eye care permite o filmare la 360 grade sau la 214 grade în modul ultra-wide. Dar senzorul CMOS de 16mp poate fi setat să filmeze în mai multe feluri cum ar fi 180 grade faţă plus spate, în cerc la 360 grade, panoramă de 360 grade, glob sau dom.

Kodak PixPro SP360 22

În modul video aceste specificaţii dau naştere unor clipuri destul de bizare fiind în măsura să poţi vedea în acelaşi timp ce este în faţă, dar şi ce se întâmplă în spatele tău. Camera poate filma la rezoluţia 1080 la 30 fps sau 480 la 120 fps, iar înregistrarea se face pe carduri Micro SD/SDHC de până la 32 gb. Kodak SP360 dispune şi de opţiuni de conexiune wireless sau NFC care permit controlarea camerei prin intermediul aplicaţiei gratuite pentru Android sau Apple.

Alte opţiuni incluse sunt fotografia în rafală de 10 cadre pe secundă, clipuri time-lapse şi chiar filmare la detectarea de mişcare. Camera este rezistentă la stropi aşa cum este însă poţi adăuga şi o carcasă subacvatică, este rezistentă la şocuri de până la 2 metri, rezistentă la praf şi frig de până la -10 grade. Aşadar bifează bine la capitolul „action cam”.

Camera se vinde în două „pachete”: Aqua Pack şi Explorer Pack, fiecare venind cu o serie de accesorii specifice. Spre exemplu Aqua Pack dispune de carcasa subacvatică în timp ce Exporer Pack vine cu un suport în plus care oferă protecţie suplimentară.

În acest moment preţul este de 349$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + three =