Acum citesti
Drift HD Ghost, camera de acțiune controlată de la distanță

Ieri a avut loc lansarea celui mai nou model a companiei Drift Innovation, Drift HD Ghost, o cameră de acțiune performantă, care incorporează caracteristici precum un ecran LCD de 2 inchi, filmare în buclă și o telecomandă, Drift Active Status.

Principalul avantaj pe care îl conferă Drift HD Ghost este că, alături de camera propriu-zisă, în pachetul care o însoțește vei găsi toate accesoriile de care ai nevoie pentru aceasta, nefiind necesară achiziția altora suplimentare. Pe scurt, e gata de folosit deîndată ce o scoți din cutie. Utilizarea ei este facilitată și de interfața intuitivă care permite o navigare ușoară prin meniu și o reglare a setărilor pe măsură.

Telecomanda care vine odată cu Drift HD Ghost se poate prinde de încheietura mâinii și beneficiază de niște LED-uri care indică modul de înregistrate în care se află camera: Video, Foto, Timelapse sau Photoburst. Raza de acțiune a telecomenzii este de circa 10 metri, distanță maximă de la care poți porni, opri sau schimba modul de înregistrare al camerei.

Dintre celelalte trăsături care fac din Drift HD Ghost o cameră foarte bună sunt funcția Video Tag/Loop, care permite salvarea unei secvențe înregistrate în urmă cu 5 minute. Clipul va fi stocat pe cardul de memorie, dar se va salva doar dacă utilizatorul alege să-l salveze. De asemenea, nu trebuie să îți faci prea multe griji privind incursiunile cu solul, căci ecranul este protejat de sticla Gorilla, rezistentă la zgârieturi. Dacă deții un telefon inteligent dotat cu Drift Mobile App, dispozitivul Wi-Fi al camerei va stabili o conexiune cu acesta, iar tu îl vei putea folosi pentru a previzualiza încadrarea, schimba setările sau să începi înregistrarea. Producătorul are vești bune și pentru pasionații de apă, Drift HD Ghost rezistând la o adâncime de până la 3 metri, iar cu carcasa specială, până la una de 60 de metri.

Prețul noului model va fi de 1.499 de lei, cu TVA inclus.

via | actioncamera.ro

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =