Acum citesti
Furci Marzocchi 2012

noutati_eurobike


Marozcchi ne pregătește pentru următorul sezon, câteva modele de furci dedicate probelor de Downhill, Freeride și Enduro. Capul de listă este ținut de Marzocchi 888 RC3 Evo Titanium, despre care italienii afirmă că este cea mai ușoară furcă double crown, pe arcuri, de pe piață. De asemenea, cei de la Marzocchi afirmă că durabilitatea acesteia va fi mai mare decât cea a unei furci pe aer, dată fiind complexitatea construcției celei din urmă.


Cu brațe de 38 mm, arc din titan și o greutate de 2.990 grame aceasta va face concurență serioasă modelelor Rock Shox Boxxer, fiind disponibilă la un preț de 1.200 de euro.


Pentru cei cu bugete mai reduse, există seria CR. Este mai ușoară decât modelul anterior, deoarece printre altele utilizează mai puțin ulei. Vor exista atât versiuni cu arc din titan cât și versiuni cu arc din oțel, mai ieftine. Vei putea regla atât compresia, cât și viteza de revenire a furcii. Prețul va fi de aproximativ 580 de euro pentru cea mai ieftină versiune și va putea ajunge până la 610 euro pentru versiunea cu arc din titan. Cursa este de 180 sau 200 mm, în funcție de model, iar greutatea de aproximativ 2.950 de grame.


În fotografiile de mai jos poți observa și furcile 55 Micro Ti pentru Enduro și All Mountain, dar și modelul Corsa pentru Cross Country și maraton, cu o greutate de 1.6 kg. De asemenea, poți admira și noile furci marzocchi Dirt Jumper.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 19 =