Acum citesti
Cu Revolights te faci văzut în noapte


Un nou sistem de iluminare pentru biciclete își croiește drumul încet și sigur către acapararea pieței de peste Ocean. Este vorba de Revolights, un producător din California care a prezentat noul sistem inovator publicului și presei.



În urma unor studii efectuate, cei de la Revolights au ajuns la concluzia că multe accidente se petrece datorită faptului că bicicliștii nu au cum să fie văzuți din lateral (exceptându-i pe cei care utilizează benzi reflectorizante montate pe jante). Soluția constă defapt în montarea unui set de LED-uri pe ambele laterale ale jantei, conectate la un set de acumulatori litium ion instalați pe butuci.


Astfel, Revolights utilizează LED-uri roșii pentru roata din spate a bicicletei și LED-uri albe pentru roata din față. În momentul în care roata începe să se învârtă, lumina este concentrată în partea posterioară și în cea anterioară a bicicletei. Lumina produsă de LED-uri ajută de asemenea la o vizibilitate crescută, luminând calea biciclistului.


În fimul de mai jos, cei de la Revolights arată cum funcționează noul sistem, care va fi oferit începând cu finele acestui an pentru un preț de aproximativ 220 de dolari.



Informații complete pe revolights.com.


via Revolights


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 4 =