Acum citesti
Fixie de la Scott: OTG 10 2012

Cum toți marii producători încep să includă biciclete fixie în propriile game, nici Scott nu face excepție. Anul acesta, are două biciclete fixie în program.

Scott OTG 10 este liderul de gamă, cu un design, ce-i drept, aparte. Prezentat presei în august 2011, acesta este acum disponibil pe piață. Scott a optat pentru un cadru din CrMo 4130 în construcția lui OTG10, acompaniat de o furcă din același material.

Frâna, montată pe furcă, este un Tektro R312 și este acționată de o manetă Tektro RL720. Pentru roata din spate cei de la Scott nu au montat niciun sistem de frânare, fiind subînțeles faptul că poți rezolva situația din pedale. Asta bineînțeles, atunci când butucul se spate se află pe poziția de fixie și nu pe cea de freewheel. Iar de aici poți deduce ușor că OTG 10 utilizează un butuc de tip flip flop.

Cu o foaie de 46 de dinți și un pinion de 17 dinți, raportul ar trebui să fie potrivit oricărui împătimit al genului. Acestea fiind spuse despre sistemul de transmisie, nu rămâne decât să completez cu faptul că jantele provin de la Alex Rims, modelul DA13 iar anvelopele de la Kenda. Greutatea lui OTG 10 este de 10.5 kg, cu 100 de grame mai greu decât modelul plasat mai jos în gamă, OTG 20.

Detalii complete pe scott-sports.com.

via Scott

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − 5 =