Acum citesti
Fixie de la Fuji Bikes: Feather 2012


Cei de la Fuji par să fi găsit cele două ingrediente principale care pot face o bicicletă atractivă: greutate redusă și un preț decent. Feather nu este doar denumriea acestei fixe ci și descrierea calităților ei. Cu un cadru din CrMo și cu o greutate totală de 10.1 kg, bicicleta promite a fi foarte agilă în mediul urban.

Poți întâlni instalate pe Fuji Feather, anvelope Kenda K-176 în dimensiunea 700x23c, un bottom bracket cu rulment, frâne Promax RC 452, atât pentru roata din față cât și pentru cea din spate sau pedale Wellgo cu ratrape atașate.


Dacă propunerea celor de la Fuji sună interesant, află că trebuie să te pregătești cu aproximativ 500 de euro, pentru a intra în posesia unui exemplar. Mai mult decât atât, poți alege între 6 dimensiuni ale cadrului (de la XS la XL) și între trei culori distincte: alb, galben sau negru.


Informații suplimentare sunt disponibile pe fujibikes.com.


via Fuji Bikes


Vezi Comentarii (3)
  • Fuji este un brand de incredere, cel putin din punctul meu de vedere. Oare mai exista vreun importator pentru Romania? Din cate stiam exista unul in urma cu ceva ani.

  • 500 de euro pentru o bicicleta fixie ? Haideti sa fim seriosi si cel putin rationali, exista fixie-uri la mai putini bani si ceva mai frumos colorate . Cat despre cei de la Hervis , nu vand toata gama de Fuji .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − four =