Acum citesti
Einhorn 35: carbon, titan și 9.65 kg

Dacă nu ești adeptul bicicletelor de serie sau în plus de asta, niciuna din ofertele marilor producători nu-ți surâde, află că există un producător german ale cărui biciclete cu siguranță vor fi pe măsura pretențiilor tale.

Este vorba de Einhorn Bikes, localizat în orașul Dietersburg, din Germania. Mic, dar rafinat. Sub această idee funcționează compania care produce biciclete foarte ușoare, realizate din materiale foarte scumpe. Este cazul modelului Einhorn 35, construit cu un cadru din titan, pregătit să te susțină în toate competițiile la care vei participa în următorii 10 ani. Pentru că așa cum îl denumesc de la Einhorb Bikes, titanul este „materialul zeilor”, având o durabilitate de invidiat.

Echiparea este un compromis între performanță și greutate. Cum întreaga bicicletă cântărește doar 9.65 kg, componentele au fost alese cu mare atenție. Primele care atrag atenția sunt roțile de la Ahead Components, cu 6 spițe, realizate din carbon. Acestea cântăresc împreună doar 1.2 kg. Furca, Manitou R7 MRD aduce un plus de 1.4 kg bicicletei iar sistemul de transmisie integral Shimano XT sau frânele de la Hope economisesc de asemenea grame bune.

Prețul acestei biciclete este disponibil doar la cerere, pe site-ul producătorului, la adresa einhorn-bikes.de.

via Einhorn Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =