Acum citesti
Eduard Novak este prezent la Campionatul Mondial de Paraciclism

Campionul mondial de paraciclism pe șosea, Eduard Novak, ia parte la finele acestei săptămâni la Campionatul Mondial de Paraciclism pe velodrom desfășurat la Los Angeles.

 Nu cred că am fost mai bine pregătit vreodată pentru aceste probe. Şi asta reiese și din testele efectuate în cele trei cantonamente pe care le-am avut în decembrie- ianuarie, în Italia, la Montichiari, sub îndrumarea antrenorului Cristiano Valoppi, a spus Eduard.

Ciclistul român va concura în probele de 4000 de metri (urmărire individuală), o mie de metri şi la cursa de scratch în lungime de 10 kilometri. Cu toate aceste, obiectivul să nu este să câștige întrecerile la care va participa, ci să le folosească mai mult ca pe un mijloc de pregătire care să îi asigure forma maximă la Jocurile Olimpice. Nu este un scop primordial acest Campionat Mondial, ci este un punct de plecare pentru Olimpiadă. Voi vedea care sunt punctele mele tari sau cele slabe, dar şi la ce nivel sunt adversarii mei, a afirmat sportivul.

Eduard Novak se află de câteva zile în SUA pentru acomodarea cu fusul orar, acomodare pe care a început-o încă din ţară. Pe această cale, echipa FreeRider.ro îi urează mult succes!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − twelve =