Acum citesti
Disputa Novak-Selejan se va tranșa la vot, în 5 decembrie. Poate…

După niște veritabile jocuri ale suspendării, disputa din FRC, aparent, se apropie de un deznodământ. În data de 5 decembrie, la ora 11:00, va avea loc o Adunare Generală Extraordinară şi va avea loc şi alegerea președintelui FRC, informează Consiliul de Administrație al forului. Numai că…

frc

Numai că Consiliul de Administrație are 4 membri pe numele cărora există plângere penală. Aceasta a fost depusă de Eduard Novak, cel care a fost suspendat din funcția de președinte al FRC în 12 noiembrie. Tot ieri, Novak l-a suspendat pe cel care-l suspendase în urmă cu 14 zile, adică pe secretarul general Vasile Selejan. Ministerul Tineretului și Sportului întârzie să vină cu o soluție pentru această dispută, așa că nu se știe dacă alegerile din 5 decembrie vor fi validate. Până atunci însă, iată cum sună convocarea oficială.

Sursa: ciclism.ireporter.ro

Vezi Comentarii (2)
  • Deci…cum? Stai ca ceva imi scapa… Cine a convocat, a convocat inainte sa fie suspendat sau concomitent, de catre cel deja suspendat? Godot va fi asteptat la adunare? Pana la ce ora? Candva parca imi aduc aminte ca am practicat si eu sportul asta, dar nu sunt sigur. Atunci am intalnit multi oameni mici si situatii absurde. In momentele alea, reale sau inchipuite, caci parca inca nu imi vine sa cred ca le-am trait, credeam ca am vazut limita. Se pare ca m-am inselat, meschinul si penibilul joaca deabia primul act al piesei de teatru absurd „Ci-clisma de performanta”.

  • Sal de-a jos pe comunistu de selejean ca novak e campion mondial si toti comenteaza dar macar sa aiba ei o medalie la ciclism. Atunci sa vorbeasca…jos Salajan!!!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + seventeen =