Acum citesti
Ediție limitată Specialized Venge, dedicată lui Mark Cavendish

Vedeta sprintului Mark Cavendish a ajuns în acest Tur al Italiei la victoria cu numărul 100 din cariera sa profesionistă, o bornă importantă în activitatea oricărui ciclist. Și chiar dacă mai are până să îi ajungă din urmă pe monștri sacri ai ciclismului, Specialized i-a pregătit un tribut sub forma celor 100 de cadre Venge în ediție limitată, similare cu cel folosit de britanic.

specialized_venge_cavendish

Printre performanțele rutierului echipei Omega Pharma-QuickStep din anii trecuți se numără tricoul verde din Turul Franței și cele 23 de victorii de etapă din Marea Buclă, titlul de campion mondial de acum doi ani și diversele succese din curse importante precum Milano-San Remo.

Cât despre cadrul S-Works Venge care va fi disponibil în doar 100 de exemplare, din punct de vedere tehnic este identic cu cel pe care Cavendish pedalează de câțiva ani buni și la dezvoltarea căruia a pus umărul. În schimb, grafica va diferi prin faptul că pe cadru se află înscrise victoriile lui Cav, o semnătură de-a sa și diverse ale elemente legate de sportiv. Mai există un aspect delicat, și anume prețul, care va fi de 3.750$.

Via Specialized

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =