Acum citesti
Primele modele Felt 2013 au ajuns în România

După prezentare de la începutul toamnei a noii game, Felt a început aprovizionarea magazinelor cu respectivele biciclete. Astfel, în magazinul Moș Ion Roată din București, importatorul oficial al acestei mărci pentru România, poți arunca o privire atentă asupra primelor modele livrate pentru anul viitor.

Seria de biciclete mountain bike Felt Six este cea care deschide colecţia. De la Six 95 la Six 60 bicicletele ţin cont de orice nivel şi orice buget al biciclistului. Felt Six 95 se adresează începătorilor care nu sunt dispuși încă să investească prea mult pentru prima sa bicicletă. Cu toate acestea ei vor beneficia de calitatea pentru care este renumită Felt.

Bicicliştii nu sunt doar bărbaţi. Doamnele şi domnişoarele se plimbă în aer liber în egală măsură. Pentru ele mountain bike-urile din seria Krystal urmează să le însoţească pe cărările de munte. Felt Krystal este disponibilă în două variante de culori şi 3 mărimi de cadru.

Primele luni ale anului viitor vor completa colecţia 2013 cu diferite biciclete. Astfel, în ianuarie îşi vor face intrarea cursierele. De la Felt F75 la Z85 şi Z95 cei care îndrăgesc viteza pe asfalt şi căţărările provocatoare vor putea să admire noile modele.

Aprilie aduce cruiser-ele, acele biciclete gândite anume pentru relaxare cu accent puternic pe design. Destinate special pentru oraş şi parc, vei găsi 6 modele de ale acestui tip de bicicletă la Moș Ion Roată. Tot în aprilie ajung şi primele biciclete mountain bike 29er. Seria Nine va fi disponibilă prin modelul 60 în trei variante de mărime pentru cadru. Nu în ultimul rând, tot din aprilie este luna când vor ajunge şi bicicletele „allround”. Seria QX este destinată drumurilor zilnice prin oraş sau ieşirilor ocazionale şi lejere în natură.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 15 =