Acum citesti
Două noi biciclete cu roți de 27.5 și 27+, de la Kross

eb-sus

Bicicletele 27+ sunt următorul lucru bun, așa cum îl descrie industria, iar toți producătorii se pare că se alătură trend-ului. Este și cazul polonezilor de la Kross, care pentru anul viitor, vor avea un astfel de model în gamă. Iar lucrurile sunt cu atât mai interesante cu cât acesta va avea un cadru din oțel Reynolds 853. Pe de altă parte, cei de la Kross au pregătit și un hardtail, cu roți de 27.5 inch, construit pentru orice fel de traseu de munte.

Modelul cu cadru din aluminiu și roți de 27.5 inch, va purta denumirea de DUST. Versiunea prezentată la Eurobike, 3.0, este cea de top și vine cu o furcă Rock Shox Revelation Solo Air, cu o cursă de 130mm, frâne hidraulice Avid DB5, jante WTB STP i23 și anvelope Schwalbe Nobby Nic, în versiunea Performance, 27.5 x 2.25. Desigur, pentru mai mult confort și pentru a se încadra în cerințele gamei de All-Mountain, o tijă de șa reglabilă va face parte din dotarea standard.

Modelul cu roți 27+, adică cele cu anvelope groase, de 3.0 inch, va purta denumirea de Smooth Trail și se va baza pe un cadru din oțel Reynolds 853. Nu am reușit să aflăm de ce polonezii au optat pentru acest material, însă țevile mai subțiri au un efect imediat asupra aspectului bicicletei, căci scot și mai mult în evidență anvelopele foarte late. Cadrul este foarte bine lucrat, este oferit în culoarea gri, iar din echipare vor face parte o transmisie Sram GX cu 1 foaie și 11 pinioane, o furcă Rock Shox Reba Solo Air cu o cursă de 120mm, frâne Avid DB1 și anvelope Schwalbe Nobby Nic, în dimensiunea 27.5 x 2.95, pliabile. Desigur, și pentru acest model va exista o tijă de șa reglabliă, Rock Shox Reverb.

Nu în ultimul rând, modelul Moon, cu suspensii de 160mm, construit pentru enduro, a suferit îmbunătățiri la nivelul cadru și noi echipări vor fi disponibile.

kross-eurobike-2015-13 kross-eurobike-2015-14

Importator Kross în România: kerobike.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 11 =