Acum citesti
Preț mai scăzut pentru Cannondale SuperSix Evo în 2014

Oferta de cursiere performante cu preț mai omenesc s-a îmbogățit pentru 2014 după ce Cannondale a anunțat câteva schimbări în această gamă. Principala noutate este legată de linia de cursiere Evo, a cărei model entry-level, SuperSix Evo, este oferit pentru un preț de sub 2.000 de euro, în condițiile în care cadrul reprezintă o replică fidelă a celui folosit de echipele profesioniste.

cannondale_supersix_evo_2014

Cadrul modelului SuperSix Evo este construit folosind tehnologia BallisTec ce implică utilizarea carbonului, aceasta fiind prezentă și la cursierele de top folosite de Peter Sagan și restul echipei Cannondale ProCycling. Singurele diferențe notabile dintre cele două extreme ale liniei Evo le reprezintă echiparea, lucru firesc având în vedere și diferențele de preț, și ruta cablurilor, care în cazul modelului entry-level trece integral prin exterior.

Restul de trăsături sunt identice cu ale vârfului de gamă și includ aceeași geometrie, standardul de ax pedalier Pressfit 30mm, head tube conic și down tube lățit. Ca și echipare, Cannondale a optat pentru un amalgam de piese Shimano 105 și Tiagra, un angrenaj FSA Gossamer, tijă de șa, de ghidon și ghidon de producție proprie și o pereche de roți Shimano R501.

Prețul modelului SuperSix Evo, devenit acum prima piesă a liniei Evo, nu va depăși 2.000 de euro și se va putea regăsi în oferta pentru 2014 a celor de la Cannondale.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 20 =