Acum citesti
Scott iese la rampă cu noua generație a cursierei Addict SL

Aflată de câteva luni în stadiul ultimelor retușuri, Addict SL, o cursieră bazată de greutate redusă a celor de la Scott, a fost lansată zilele trecute de către producător în varianta finală. Momentan îi servește pe câțiva dintre rutierii echipei Orica-GreenEdge, însă s-ar putea să devină una din cele mai de succes cursiere ale momentului, dată fiind greutatea setului de cadru, de 995 de grame.

scott_addict_sl

Chiar dacă nu este cea mai ușoară cursieră disponibilă, Addict SL este foarte competitivă la acest capitol, datorită greutății reduse menționate anterior. Această performanță a fost posibilă prin mai multe artificii ale producătorului, cum ar fi urechile de cadru din carbon sau capetele de cabluri din același material, dar Scott a trebuit să vină cu ceva în plus pentru tăia suplimentar din grame. Acel ceva în plus este dispunerea fibrelor de carbon T1000, noua amplasare reducând din cantitatea necesară, însă și rășina folosită pentru lipirea fibrelor se zvonește că ar fi una mai elaborată, cert fiind că a fost folosită doar în punctele de îmbinare a țevilor.

Totodată, Addict SL a împrumutat de la modelul Foil și niște trăsături aerodinamice, capitol îmbunătățit substanțial, dar se spune că ar fi și mai comodă. Față de versiunea precedentă lipsește tija de șa integrată în cadru. Și, pentru niște imagini mai convingătoare, am adăugat și montajul oficial de prezentare al bicicletei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 − 1 =