Acum citesti
db0: o nouă generație de pliabile electrice

O bicicletă pliabilă trebuie să fie ușor de exploatat, ușor de transportat și mai ales, ușor de pliat. Cei de la db0 prezintă o nouă pliabilă electrică ce încearcă să reunească toate aceste carcteristici.

Ok, poate că greutatea nu este chiar cea pe care o așteptai, cele 24 de kg ale pliabilei se vor face simțite atunci când vei transporta bicicleta dintr-un loc în altul. Dar roțile de 20 de inci echipate cu anvelope slick, îți vor asigura o călătorie rapidă prin oraș, în special cu ajutorul motorului electric de 250 W.

Inovator este însă sistemul de pliere, care ajută la transportul facil al bicicletei. Odată compactizată, în partea superioară a bicicletei ai la dispoziție un mâner verde, care oferă o priză bună atunci când o ridici de la sol. Imaginează-ți că tragi după tine un geamantan.

Noua bicicletă pliabilă este dotată cu 3 viteze în butuc și un un LCD color pentru a-ți lumina ziua încă de dimineață. Prețul comunicat este de 1.023 euro.

Extra detalii pe db-life.com. Iar dacă vrei să te distrezi puțin, urmărește și filmul de prezentare, din tab-ul Advertisment.

via DB Life

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =