Acum citesti
Competiție pentru biciclete electrice: Hybrid-Cup 2012

Cine ar fi crezut că acest gen de competiție va prinde rădăcini? La începutul lunii mai, în orașul Darmstadt din Germania, a avut loc a 3a ediție a competiției dedicate posesorilor de biciclete electrice. Concursul a fost organizat în oraș, pe asfalt, existând diverse categorii la care participanții s-au putut înscrie.

Motoare Bosch, Panasonic sau BionX, toate au fost weekend-ul trecut în centrul atenției.

Competiția este organizată anual de producătorul de biciclete Riese und Muller, iar anul acesta organizatorul a reușit să adune un public numeros. Vestea cea bună este că de la an la an, tot mai mulți spectatori vin să admire cursa de biciclete electrice: se desfășoară în oraș, are un parcurs relativ scurt și este rapidă! Atât de rapidă, încât se pot atinge lejer viteze de peste 45 km/h, viteză până la care poți fi susținut electric de bicicletă. După 45 km/h, performanța depinde doar de picioarele tale.

În afară de categoriile masculin și feminin, acestea au fost de asemenea împărțite în funcție de viteza maximă de susținere la pedalat a bicicletei (25, respectiv 45 km/h).

via Riese und Muller

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − six =