Acum citesti
Falkenjagd Teleon: mountainbike cu roți 27.5

Încep să fie lansate în producția de serie primele biciclete cu roți de 27.5 inch. Până ce marii producători își vor definitiva oferta, cei mai mici dintre ei scot la iveală modele interesante, dar din păcate, foarte scumpe. Este cazul lui Teleon RS, de la Falkenjagd, o bicicletă de munte cu cadru din titan și echipare de top.

Așa cum era de așteptat, producătorul mizează pe viteza mai mare de rulare a roții de 27.5 inch față de cea clasică de 26 de inch, dar și pe manevrabilitatea mai mare decât cea oferită de un 29er. Iar Teleon RS se anunță a fi bicicleta perfectă pentru concursurile de Cross Country.

Alte specificații ale cadrului din titan se referă la axul de spate Syntace X-12, care urmează a rigidiza bascula corespunzător, bottom bracket de tip PressFit, un headtube oversize în dimensiunea 1.5 inch și o basculă suficient de lată, ce permite instalarea unei anvelope în format 27.5 x 2.4.

Frânele provin de la producătorul în serie mică Brake Force One, componentele sistemului de transmisie de la Shimano, gama XTR, iar furca de la Magura, modelul Durin pentru roți 27.5. Greutatea totală a bicicletei este de doar 9.5 kg. Prețul bicicletei cu echiparea mai devreme amintită, va fi de 5.589 euro, pe când cadrul poate fi achiziționat pentru 2.690 de euro, cu tot cu axul din titan X-12.

via Falkenjagd-bikes.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =