Acum citesti
Cinelli Pro Best Of 2011


Cinelli aduce câteva modificări semnificative noii game de cursiere, printre care și modelului Pro Best Of 2011. Acesta este construit pe un cadru din carbon care a fost revizuit pentru noul sezon.



Astfel, întreaga basculă a fost redesenată pentru a mai scădea din greutatea cadrului iar headtube-ul este conic pentru o rigiditate mai bună. Vestea bună este că în urma modificărilor, cadrul a pierdut 200 de grame, cântărind acum 1.050 de grame pentru dimensiunea medie. Veste proastă este prețul încă ridicat al cadrului, oferit pentru aproximativ 3.200 de euro.


Odată cu cadrul îți este livrată și furca realizată din carbon, ce cântărește doar 390 de grame. Mai sunt incluse bottom bracket-ul de tip BB30, tija de șa din carbon și cheița pentru șa.


Cadrul Pro Best Of este disponibil în două culori, însă poate fi achiziționat și ca o cursieră completă, echipată cu transmisia electronică Shimano Di2 pentru un preț fabulos de 10.200 de euro.


Informații complete despre  noile modele Cinelli, dar și despre cele entry-level, cu un preț de pornire de 1.400 de euro, găsești pe site-ul oficial, la adresa cinelli.it.


via | Cinelli


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − three =