Acum citesti
Cinelli Hobo: doar pentru globetrotteri

Dacă te-ai decis că a sosit momentul să pleci în lumea largă, poate chiar în aventura vieții tale, ar fi o idee să arunci un ochi peste noul Hobo, propus de Cinelli. O bicicletă cu pedigree, deoarece modelul este recunoscut pentru cei peste 24.000 de km parcurși în Turul Africii, din 2012 și 2013, pe diverse porțiuni de teren.

cinelli_hobo_1

Bicicleta, cu statut de obiect de cult, este echipată cu un cadru CrMo, are în componență o furcă Tange și un cockpit format dintr-un ghidon Cinelli Hobo Compact și o pipă Hobo. Sistemul de transmisie este compus dintr-un angrenaj FSA Alpha Drive cu 3 foi și o casetă cu 9 pinioane, de la Shimano. Schimbătorul de pinioane provine din gama Deore. Frânele sunt de tip Cantilever, însă cadrul poate primi și V-Brake-uri dacă este nevoie.

Cămășile cablurilor sunt multicolore (roșu, verde și albastru), iar două portbagaje (unul montat în spate, celălalt în față) măresc capacitatea de transport a bicicletei. Nu în ultimul rând, roțile sunt construite cu butuci Shimano și jante Alex R450 și rulează pe anvelope Vittoria Randonneuer.

Mai multe detalii pe cinelli-usa.com.

via Cinelli

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − eight =