Acum citesti
Anvelope oraș Fyxation


Fyxation lansează un nou set de anvelope arătoase pentru biciclete de oraș dar în special pentru biciclete fixie. Acestea au fost special gândite pentru a avea o durabilitate mare, o protecție avansată împotriva penei de cauciuc dar și o rezistență crescută in timp, chiar dacă urmează a fi maltratate cu multe skid-uri.



Noile Fyxation Session 700 x 35C sunt mai groase decât restul de modele din gamă și vor fi disponibile la un preț de aproximativ 32 de euro. Restul de dimensiuni în care acestea pot achiziționate sunt 700x23c respectiv 700x28c. Controlul și tracțiunea se anunță a fi excelente, iar faptul că sursa de inspirație provine de la anvelopele de freestyle de 20 poate fi ușor remarcată prin prisma aspectului și al gamei de culori în care acestea sunt oferite.


Astfel vei putea opta pentru combinații de culori cu negru, alb, verde, portocaliu sau roz. Pot fi comandate cu pereți laterali albi sau într-o singură culoare. Detalii complete despre noile anvelope găsești chiar pe prima pagină a fyxation.com.


via | Fyxation


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 1 =