Acum citesti
Canyon Neuron AL Young Hero, pentru copii

După ce au anunțat public noul Neuron AL, cei de la Canyon au furnizat câteva informații și despre același model, dedicat copiilor – cu denumirea Young Hero în coadă. Aceasta este de altfel și prima bicicletă full-suspension construită de nemți special pentru copii și care rulează pe roți de 27.5 inch.

Astfel, noul Neuron AL este dedicat copiilor cu o înălțime între 1.40 și 1.65m, are un cadru din carbon și suspensii de 130mm, disponibil într-o singură dimensiune de cadru. Suspensia Triple Phase este împrumutată de la modelul pentru adulți, oferind astfel o performanță excelentă pentru acest segment. Amortizoarele provin de la Rock Shox, iar astfel cei de la Canyon demonstrează că nu fac rabat de la calitate. De asemenea, greutate este mică dată fiind echiparea, de doar 13.6 kg.

Geometria este similară dimensiunii 2XS al noului Neuron, având un headtube amplsat la 67 de grade și un chainstay scurt, de 430mm. Reach-ul este de 378mm, iar ampatamentul, de 1.102mm.

Momentan este disponibilă o singură echipare, care curpinde o furcă Rock Shox Judy Silver, un amortizor Rock Shox Deluxe Select+, roți contruite cu jante Race Face AR25 și butuci Shimano MT400, anvelope Schwalbe Nobby Nic/Rocket Ron – la mix, o transmisie Sram SX Eagle și frâne Shimano MT200. Prețul de achiziție va fi rezonabil, de 1.499 de euro.

via Canyon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =