Acum citesti
Noul fatbike Dude de la Canyon, cu cadru din carbon

Canyon a lansat modelul Dude în 2014, însă pentru sezonul 2016 acestuia i s-au adus câteva îmbunătățiri. Mai mult decât atât, există acum și alte versiuni dintre care poți alege, adaptate desigur bugetului fiecăruia.

Impresionantă este greutatea cadrului, de doar 1.5 kg, valabilă pentru toate cele 3 versiuni ale bicicletei. Modelul de top, Dude CF 9.0 EX este însă dotat cu o furcă Rock Shox Bluto RCT3, sistem de transmisie 1×11 Seam X01, tijă de șa reglabilă Rock Shox Reverb și anvelope Schwalbe Jumbo Jim. Greutatea totală este de 12.5 kg și are un preț de achiziție de 3.700 de euro.

canyon-dude-topCu un cadru vopsit similar, însă cu o echipare diferită, este modelul Dude CF 9.0 SL. Pentru 2.899 de euro, vei primi tot o furcă Rock Shox Bluto, însă în versiunea RL, un sistem de transmisie compus din Shimano XT și E.Thirteen, frâne Shimano XT și anvelope Schwalbe Jumbo Jim. Roțile provin de la DT Swiss, modelul BR 2250.

canyon-dude-2

Ultimul, dar nu cel din urmă, este modelul CF 9.0 Unlimited. Prețul de 2.699 de euro nu este cu mult mai mic decât al modelului SL, însă bicicleta este echipată cu o furcă fixă, din carbon. Sistemul de transmisie este un 1×11, compus din piese Sram X01 și E.Thirteen. Nu este echipat cu o tijă de șa reglabilă, iar greutatea este chiar mai mică decât cea a modelului de top, CF 9.0 Unlimited punând pe cântar 12.2 kg, fără pedale.

canyon-dude-3

De precizat este faptul că cei de la Canyon mai pregătesc alte două versiuni ale acestei biciclete, care vor avea prețuri și mai mici, fiind vorba despre CF 9.0 și CF 8.0. Mai multe detalii despre acestea din urmă vor fi făcute publice în curând.

via Canyon

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − nine =