Acum citesti
Campioana mondială Maja Wloszczowska


Maja Wloszczowska este campioana mondială la Cross Country și după cum declară s-a obișnuit cu statutul dar și cu cele 6 culori reprezentative. Pentru antrenamentele pe care le susține în prezent în Mallorca (Spania) a primit noul Scott Scale. Se antrenează intens pentru prima cursă a anului, Cupa Maremma din Italia ce va avea loc pe data de 6 Martie 2011.



Noua ei bicicletă pentru concurs, un Scott Scale în dimensiunea S, cântărește doar 8.8 kg dar nu este singura preferată de campionă. Ân afara curselor, acesta se antreneaza și pe un Scott Spark dar și pe noul Scott Scale RC 29er.


Scott Scale MTB Racing este echipat cu o furcă Dr Swiss XRC cu o cursă de 100 de mm, anvelope Geax Gati în formatul 26 x 2.1, roți, sistem de transmisie și frâne Shimano XTR și un ciclocomputer Garmin Edge 800, acesta fiind de altfel și primul din lume dotat cu GPS cu touchscreen.


Cele mai importante titluri obținute de Maja Wloszczowska până în prezent sunt titlul de campion mondial la Cross Country (2010), medalia de argint la Olipiada de la Beijing (2008) și tilul de vice-campion european la Cross Country (2010).


Pentru reprezentantele sexului frumos, cei la Scott propun modelul Contessa Scale RC, cu un cadru din carbon, furcă Rock Shox Reba SL, frâne Avid Elixir R carbon disc, roți DT Swiss XR20 și transmisie Shimano XT.



Mai multe informații despre noul Contessa Scale RC, pe scott-sports.com.


via | Scott Press

Vezi Comentarii (2)
  • Consider ideal acest gen de bicicleta de doar 8,8 kg pentru d-ra Maja.
    Altceva mai usor, cu siguranta i-ar afecta performantele.
    Se zice de ex. ca un hardtail de 7,6 kg la masculin este f. eficient !…
    TOTAL GRESIT !!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =