Acum citesti
Bulls prezintă noutățile la Eurobike

eb-sus

Bulls este începând cu acest an prezent în România, un lucru de apreciat din două puncte de vedere: prezența unui alt brand important în țara noastră, dar și raportul echipare-preț foarte bun pentru segmentul bicicletelor de calitate. Iar inginerii germani nu au stat degeaba în ultimul, lansând câteva modele care merită atenția noastră. Iată ce am găsit la standul Bulls de la Eurobike.

Hardtail-urile reprezintă noutatea principală a celor de la Bulls, iar în acest segment au venit cu  ofertă cât se poate de bogată. Starul a fost noul Black Adder Team, fiind de altfel bicicleta echipei formate din Karl Platt și Urs Huber. Hardtail-ul din carbon este special conceput pentru cursele de Cross Country și are un cadru cu o greutate de doar 950 de grame, în dimensiunea M. Geometria a fost de asemenea modificată, aceasta primind un chainstay mai scurt și făcând astfel bicicleta mai manevrabilă.

bulls-2016-eurobike-5Demn de menționat este faptul că noul Adder va fi oferit în versiunea SL, cu furcă din carbon pe foi de la Lauf, numărându-se astfel printre primii și puținii producători care încep să livreze biciclete cu acest tip de furcă.

bulls-2016-eurobike-6Tot în aria 29er-elor, cei de la Bulls au propus modelul Tirone 29, o bicicletă poate pentru cei mai excentrici dintre voi. Aceasta utilizează un cadru din titan, care a fost modifcat pentru anul viitor, oferind foarte mult confort dar și o durată de viață foarte mare. Bicicleta vine echipată cu noua furcă Rock Shox RS-1 și cu o transmisie Shimano XT, fiind oferită pentru aproximativ 4.000 de euro.

bulls-2016-eurobike-13Copperhead RS+ (foto jos, plan secund) va fi modelul cu roți 27plus, inginerii adaptând cu ceva modificări cadrul pentru roțile cu o lățime de 2.8 inch. Cu un cadru din aluminiu și un preț de pornire de 1.299 de euro, bicicleta va fi disponibilă din toamnă.

bulls-2016-eurobike-9Nu în ultimul rând, Bulls lansează și noul E-Stream Evo 3, un hardtail, 29er, din carbon, echipat cu un motor puternic. De asemenea, întreaga echipare a bicicletei este de top, începând cu furca Rock Shox RS-1 și terminând cu transmisia Shimano XTR.

În ceea ce privește full-suspension-urile, Bulls are în program noul Wild Flow, cu roți de 29 de inch și suspensii de 100mm. În echipare cu Rock Shox SID XX, ROck Shox Monarch și o transmisie Shimano XT, bicicleta va fi disponibilă pentru 2.800 de euro.

bulls-2016-eurobike-10Și modelul pentru All-Mountain, Wild Cup a suferit modificări la nivelul cadrului, acesta fiind complet reproiectat. Este dotat cu o furcă Rock Shox Sektor și un amortizor Monarch, ce oferă o cursă de 140mm, roți de 27.5 inch și componente din gama Shimano XT, fiind oferit pentru 1.999 de euro.

bulls-2016-eurobike-16Alte modele pot fi admirate în galeria de mai jos:

Importator în România: Downhill & more.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + eighteen =