Acum citesti
Biciclete Merida 2011 la EuroBike

noutati_eurobike


Pentru producatorul Merida, al carui centru de dezvoltare seafla in Germania, anul 2011 aduce doua modele noi notabile. Este vorba despre Merida Matts Twenty Nine si Merida One Twenty Carbon. Modelul Matts Scandium nu este complet nou, ci este versiunea cu cadru din aluminiu al modelului Carbonis O.Nine.


Modelul Matts Twenty Nine va juca, asa cum o spune si denumirea, in liga mare, cea a bicicletelor 29er. Beneficiaza de o geometrie excelenta, cei de la Merida incercand sa imprime bicicletei un „handling” cat mai apropiat de cel al bicicletelor 26. Echiparea va fi asigurata cu componente de la Sram sau de la Shimano, in functie de nivelul de echipare sau model iar furca va asigura o cursa de amortizare de 100 mm. Este primul model Merida cu roti de 29″.


One Twenty Carbon se doreste a fi referinta in clasa bicicletelor cu suspensii de 120 mm. Cadrul este realizat din carbon si cantareste 1860 de grame (fara amortizor), diferenta fata de modelul Ninety Six fiind de plus 160 de grame si o rigiditate cu 20% mai mare. Unghiul furcii este de 69 de grade si va fi dedicata competitiilor de maraton. Merida nu a comunicat inca pretul pentru acest model.


Merida face primii pasi si pe piata de e-bike-uri cu modelul E-Spresso. Echipat cu tehnologie Bosch si cu componente calitative, noul e-bike va costa aproximativ 2.600 de euro in versiunea de top.


Urmareste galeria de mai jos cu modelele Merida 2011.Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 3 =