Acum citesti
Biciclete UMF 2011 la EuroBike

noutati_eurobike


Noutatile UMF pentru 2011 sunt destul de numeroase. Majoritatea modelelor au suferit modificari, insa majoritatea beneficiaza acum de un aspect complet nou. Pentru cateva modele au fost pastrate cateva idei de design pentru aspectul cadrului insa majoritatea spun acum o poveste, scrisa chiar pe cadrul bicicletelor.


UMF Slope 2011 este un model dezvoltat in ultimii ani care pune bazele familiei de biciclete pentru Slope Style full suspension. Acum este insa gata de lansare pe piata si promite un feeling asemanator cu cel al unui hardtail oferind o cursa de amortizare de 130 de mm. Urechile sunt reglabile si poarta denumirea de Variable Dynamic Drop Out. Headtube-ul este conic iar modelul va fi disponibil in doua versiuni : Team cu furca Marzocchi 55 RV si Slope 1 cu Marzocchi 55 RS.


UMF Hardy 2011 va fi disponibil pentru noul an in 3 versiuni : Hardy DJ Pro, Hardy DJ2 si Hardy 4X. Hardy DJ Pro va beneficia de headtube conic, tevi hidroformate, urechi reglabile dar fara prindere ISCG. Hardy 4x beneficiaza de o noua geometrie si de prindere ISCG. Greutatea acestuia va fi de aproximativ 2,2 kg si va fi disponibil in versiunile Hardy 4X Team si Hardy 4x (versiunea mai ieftina).


Cei de la UMF propun o noua serie de cadru din Crom. Sub denumirea de Hardy Steel Series acestea cantaresc cu aproximativ 500 de grame mai putin decat modelele anului anterior. La capitolul Freeride, modelul UMF Freddy 2011 va fi oferit in trei versiuni de echipare si de pret : Freddy Team, Freddy 1 si Freddy 2.



Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 12 =