Acum citesti
Biciclete Focus 2012

noutati_eurobike


Focus se prezintă pentru 2012 cu un design cuminte. Deși există o notă de sportivitate pentru anumite modele, cei de la Focus nu au încărcat bicicletele cu multe culori sau artificii de design. Noutatea absolută este reprezentată de noul Focus Raven 29, o bicicletă 29er de top, cu un  cadru de carbon și echipare de vârf.


Dotată cu componente precum schimbătoarele Shimano XTR, angrenajul FSA cu brațe din carbon, roțile Crank Brothers, furca FOX sau anvelopele Continental, acesta nu va fi cu siguranță o bicicletă ieftină, în schimb se va adresa celor care au o prezență constantă la concursuri și doresc un produs de măsură.


Am putut admira și noul Focus Whistler 2012 care la nivel de echipare rămâne neschimbat. Pe această bicicletă vom întâlni și în 2012 frânele Tektro Draco, furca SR Suntour XCT sau angrenajul Suntour XCT. La nivel coloristic, Whistler a trecut de la roșu către albastru pentru noul sezon iar inserțiile se pot observa la nivelul cadrului, șeii, furcii sau cămășilor pentru schimbătoare.


Un alt model popular pe piața din România este Focus Black Hills, care se prezintă cu un design modest completat de culori estompate. Ici-colo vei putea remarca inserțiile de verde crud, asemenea modelului Whistler, model cu care Black Hills împarte același cadru.


Pentru Cross sau deplasări urbane rapide, Focus propune modelul Crater Lake. În configurația de top, acesta este dotat cu un sistem de transmisie Shimano XT 2012 și cu frâne Avid.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 2 =