Acum citesti
Votează proiectul „Reţea de parcări şi staţii de reparat biciclete”!

Asociaţia HaicuBicla a lansat proiectul „Reţea de parcări şi staţii de reparat biciclete”, destinat locuitorilor sectorului 1 din Bucureşti. Prin acest proiect se doreşte încurajarea şi sprijinul mersului cu bicicleta pentru toți cetățenii prin utilarea a 30 de locații-cheie cu parcări de biciclete și câte o stație de reparat biciclete în regim DYI (autoservire).

Dacă proiectul este daclarat câştigător, din banii respectivi ar putea fi creată o rețea de circa 30 de parcări, fiecare urmând să fie utilată și cu o stație de reparat biciclete în mod gtaruit.

Pentru a avea şanse să devină realitate suntem cu toţii invitaţi să votăm proiectul, dar atenţie! Pot vota doar cei care au domiciliul în sectorul 1 Bucureşti. Pentru votarea online se va solicita poză cu buletinul pentru validarea adresei.

Accesează acest link de pe site-ul primăriei S1, iar apoi pentru a vota proiectul asociaţiei HaicuBicla, alege secţiunea (domeniul) „Amenajare spații publice (mobilier urban, iluminat public etc)”, proiectul ” Reţea de parcări şi staţii de reparat biciclete „

Însă în afară de proiectul asociaţiei HaicuBicla avem şi proiectul Primăriei Sector 1 care se numeşte simplu „Parcare biciclete”. Şi acesta poate fi votat întrucât fiecare votant are dreptul să voteze 1 proiect pentru fiecare categorie în parte. Proiectul Primăriei S1 se află la Domeniul „Mobilitate, transport alternativ, accesibilitate si siguranta circulatiei pe strazile din administrarea CL Sector 1”.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − two =