Acum citesti
Bicicleta in rucsac

bergmoench_downhill1Da, este adevarat, producatorul german Bergmonch a lansat pe piata o bicicleta diferita de oferta actuala : o bicicleta compacta, care intra cu mare usurinta intr-un rucsac.
Defapt, si mai corect ar fi, ne bucuram de lansarea primei biciclete-rucsac. Pentru ca nu sunt doua obiecte diferite, este vorba de o bicicleta care se poate compactiza, astfel incat sa intre in rucsacul legat de aceasta. O bicicleta conceputa pentru cei care urca pe munte, ca apoi sa coboare la „downhill” sau de ce nu, pentru o simpla plimbare, coborare.

bergmoench_uphill10Pretul nu este tocmai mic pentru piata romaneasca, cei 1499 euro pe care trebuie sa-i platesti pentru aceasta bicicleta justificandu-se in cazul in care esti indragostit de urcarile pe munte dar sictirit de coborarile anevoioase, care cu aceastea bicicleta devin o placere totala. Forma intr-adevar difera putin de cea a unei biciclete normale, totusi toate componentele sunt la bord : de la franele pe disc la cauciucuri performante. Si inca ceva : in doua minute bicicleta este compactizata si ia forma unui rucsac.

via|Bergmonch

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 18 =