Acum citesti
Anvelope Continental in 2011

Continental, cel mai de temut concurent al celor de la Schwalbe prezinta pentru sezonul 2011 sase modele de anvelope noi. Cu aceasta ocazie cei de la Continental au imbunatatit si tehnologiile care echipeaza noile anvelope. Spre exemplu tehnologia ProTection, menita sa protejeze impotriva intepaturilor este cu 30% mai eficienta decat cea intalnita pe modelele anului trecut si reduce din greutatea anvelopei cu pina la 25%!


Renumitul compus Black Chilli ofera acum o rezistenta la rulare mai mica cu 26%, aderenta mai mare cu pina la 30% si o rezistenta in timp cu 5% mai mare fata de modelele clasice de anvelope. Pornind de la aceste statistici, Continental lanseaza urmatoarele anvelope noi pentru 2011 : X-King in formatul 2.2 sau 2.4 cu tehnologie ProTection, Black Chilli si Race Sport fiind disponibile si in varianta Tubeless (fara camera). Modelul MountainKing a fost revizuit si beneficiaza de aceleasi tehnologii ca si modelul X-King, fiind disponibil in formatul 2.2 sau 2.4.


Pentru iubitorii de sporturi extreme exista acum o anvelopa pentru teren umed si ploaie : Baron, cu o latime de 2.3 si tehnologie Black Chilli. Pentru bicicletele de sosea, exista noul EcoContact/Plus care salveaza energie in cazul in care sunt instalate pe o bicicleta electrica si un set nou de anvelope de iarna : TopContact Winter II cu tehnologie imprumutata de la anvelopele pentru automobile.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 4 =