Acum citesti
Biciclete Dahon 2011

Ce ne pregateste Dahon pentru 2011? Asa cum ne-au obisnuit, biciclete de oras de mici dimensiuni. Predominant pliabile. Unele simple, altele high-tech. Dar cel mai important este faptul ca Dahon a castigat anul acesta premiul EuroBike Award cu modelul Vector X10. Acesta este cel de-al doilea an consecutiv cand producatorul castiga un premiu la Eurobike, norocosul castigator al anului trecut fiind modelul Ios XL.


Asadar, care sunt noutatile anului 2011? Modelul Jetstream EX reprezinta varful de gama si este una dintre cele mai tehnologizate biciclete pliabile oferite in acest moment pe piata. Este echipata cu frane pe disc hidraulice, cu o furca dezvoltata impreuna cu German A insa cu imbuntatiri substantiale si cu un butuc care contine suficiente viteze pentru a-ti usura deplasarile urbane.


Noua gama Vector contine 3 modele : Vector X20, Vector X10 si Vector X27h. Toate se bucura de un cadru cu tevi hidroformate, de o greutate mica si de un sistem pe pliere ce poate fi actionat foarte rapid, fiind in acelasi timp foarte intuitiv.


Pentru pasionatii de shopping exista acum modelul Glide P7 echipat cu un cos pentru cumparaturi. Bineinteles si acest model este pliabil, procesul ocupandu-ti 15 secunde din timpul tau pretios. Adica foarte putin. Dupa care, poate fi stocat cu usurinta.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × three =