Acum citesti
Race Face Stash 3L este noua borsetă pentru enduro și cross country

Producătorul de componente Race Face e deja de ceva vreme prezent și pe piața echipamentelor pentru ciclism, iar recent a lansat borseta pentru turele de mtb și mtb-enduro.

Borsetele încep să revină la modă, fiind o foarte bună alternativă la rucsacurile mai mari. Dacă tura de bicicletă nu durează mai mult de-o zi, nu sunt motive să iei cu tine un rucsac mare.

Noua borsetă Stash 3L de la Race Face acoperă o gamă destul de largă de nevoi. Cu o capacitate de 3 litri, vei avea destul de mult loc disponibil pentru lucrurile luate în tură. Borseta poate include și rezervor de apă de 1,5L sau poți transporta apa în bidonul de bicicletă, iar spațiul rămas în borsetă să-l folosești pentru alte lucruri. De asemenea borseta include buzunar extern pentru bidon de apă, dacă totuși ai nevoie de extra hidratare.

Race Face Stash 3L este optimizată pentru scule, iar la interior vei găsi un buzunar ce se extinde și pe care poți organiza frumos sculele, în loc să le pui direct pe pământ.

Borseta dispune de buzunare laterale în care poți pune geluri, batoane energizante, buzunarul central în care au loc chiar și hanie, spre exemplu foița de ploaie și încă un buzunar special căptușit, pentru telefon. Race Face Stash 3L este construită din Nylon Ripstop, iar fermoarele sunt protejate de apă. Așadar borseta fiind rezistentă la ploaie, nu mai ai nevoie de husă specială pentru ea. Race Face Stash 3L este deja disponibilă pe piață, iar prețul anunțat este de 99,99$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × one =