Acum citesti
Thule Rail sunt cele trei noi borsete special gândite pentru mtb, dar și cursieră

Piața borsetelor pentru bicicletă crește pe zi ce trece. După ce RaceFace și Spurcycle au lansat modelele lor, a venit și rândul cunoscutului producător Thule să anunțe ceva interesant pe piață. Prezent încă din 2017 pe segmentul de rucsacuri, Thule nu a stat degeaba ci a ținut pasul cu piața oferind produse nu doar de o calitate excelentă ci și funcționale și utile când ești cu bicicleta. La fel și noua gamă de borsete Thule Rail, care aduc specificații și organizare deșteaptă a spațiului din interior.

Cele trei borsete Thule Rail au câteva specificații comune. Spre exemplu buzunarul special pentru telefonul smart, buzunare mici pe laterale și benzi velcro elastice cu trident pentru a fixa borseta cât mai bine. Dar fiecare vine și cu ceva special.

Borseta Thule Rail 4L

Cea mai mare borsetă este Thule Rail 4L, fiind și cea care include sistemul ingenios ReTrakt al furtunului pentru apă. “Mâneca” magnetică face ca furtunul să se ducă singur la locul său după ce ai băut. Era știut că o problemă a borsetelor cu rezervor pentru apă este faptul că nu poți pune ușor la loc furtunul când ești în mers. Acum, această „problemă” s-a rezolvat.

Borsetele Thule Rail 4L și 2L dispun de un spate din spumă rigidă amplasată în spatele unei plase care permite ventilația. Prețul anunțat este 99,95 euro.

Borseta Thule Rail 2L

Dacă preferi să porți pe mijlocul tău bidoane de apă în loc de rezervor atunci Thule Rail 2L ar trebui să fie bună pentru tine. Modelul Rail 2L este mai mic cu exact spațiul pe care îl ocupa rezervorul de apă la Rail 4L. În schimb aici ai două buzunare speciale în care poți pune două bidoane de apă.

Borseta se vinde fără bidoane, va trebui să le folosești pe ale tale. La fel ca la modelul 4L, și Rail 2L dispune de compartimentare ingenioasă la interior. Poți în spații dedicate multotool-ul, camera de rezervă, levierele, cartușele co2, snack-urile etc. Prețul anunțat este de 59,95 euro.

Borseta Thule Rail 0

Cea mai mică dintre toate este Rail 0. Dacă tura este scurtă sau ai alt loc pe cadru unde poți transporta apa, atunci Thule Rail 0 ar putea fi borseta potrivită, oferind 0,5L de spațiu. Este mică, dar vei avea suficient loc pentru lucrurile esențiale de luat în tură, cum ar fi câteva scule, snack-uri și telefonul. Borseta este suficient de subțire pentru a o purta fără probleme și pe dedesubtul tricoului. Prețul anunțat este de 44,95 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − nine =