Acum citesti
Kitsbow și Swift Industries lansează borsata Swift Anchor Pack pentru enduro/gravel și cămașa flanelată asortată Kitsbow Icon

Toamna asta Kitsbow și Swift Industries au lansat pentru mtb-iști și gravel riders, un set ce conține borseta și, foarte interesant, o cămașă flanelată asortată. Borseta Swift Anchor Pack face parte din categoria produselor de calitate, având în compoziție și material de la Pendleton Wool, asortat cu materialul cămășii. Pentru acest pachet, există acum și varianta de damă a cămășii, același material și culoare, dar croială de damă.

Borseta Swift Anchor Pack

Gândită să fie mai mult decât simplă borsetă clasică și fără să renunțe la prea mult spațiu în comparație cu un rucsac obișnuit, noua Swift Anchor Pack are o capacitate de 2,5 litri. Borseta este însă expandabilă, la exterior având un fel de extra buzunar unde poți pune hainele pe care le dai jos de pe tine când te încălzești urcând dealul.

Pe borsetă mai găsești alte două chingi de compresie pe care le poți folosi la agățat lucruri sau pentru a fixa gentuța opționala pentru accesorii Sidekick Stem Pouch. Materialul din care este construită borseta este rip-stop VX21 cu căptușeală Dyneema.

Prețul pentru borseta Swift Anchor Pack este de 138 $ la care se adaugă 13,94 $ taxa poștală pentru livrare în România.

Cămașa Kitsbow Icon cu lână Pendleton

Cei care doresc să fie în pas cu moda, au noroc pentru că borseta vine împreună cu cămașa flanelată Kitsbow Icon, unul din cele mai vândute produse ale celor de la Kitsbow. Acum, pentru prima oară, cămașa este disponibilă și în croială de damă. Cămașa este inclusă în pachet, dar prețul este separat, acesta fiind de 220$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + seven =