Acum citesti
Bell lansează noua cască Super 2R convertibilă la full face

Bell a lansat de curând noua cască „normală” pentru Enduro ce poate fi transformată foarte uşor în full face. Casca a fost deja folosită timp de mai multe luni de Mathew Slaven la cursele de enduro. Casca poate fi folosită fără protecţia de bărbie şi faţă atunci când urci, iar când cobori se poate instala şi cealaltă jumătate pentru a te proteja în cazul unei căzături la viteză mult mai mare.

bell SUPER 2R casca enduro full face convertibila 1

În multe curse europene concurenţii sunt obligaţi să folosească o cască full face în timpul etapelor cronometrate, iar în restul timpului cât sunt pe traseu să poarte „o cască”. Din acest motiv mulţi obişnuiesc să folosească două caşti – una normală pentru tranziţii şi una full face pentru etapele cronometrate.

Noul Super 2 împrumută tehnologia industriei de schi pentru a fi folosită la închiderea şi instalarea protecţiei pentru bărbie şi faţă fără a fi nevoie să-ţi dai casca jos de pe cap. Noua piesă va fi compatibilă doar cu casca Super 2, versiunea îmbunătăţită a modelului Super lansat anul trecut. Greutatea totală anunţată este de 694 grame.

bell SUPER 2R casca enduro full face convertibila 2 bell SUPER 2R casca enduro full face convertibila 3

Bell Super 2R va fi disponibilă în 3 mărimi şi se va livra împreună cu ICEdot, sistemul de urgenţă de avertizare în caz de accident. După ce ţi-ai făcut un cont primii care vor răspunde apelului tău vor fi cei care au primit un mesaj SMS trimis automat folosindu-se un telefon mobil normal.

Casca va fi disponibilă în 5 variante de culoare din care 3 vor dispune de căptuşeala MIPS. Casca Super 2 (fără protecţie pentru bărbie) va avea un preţ de 135$, adică cu 10$ mai mult decât actualul model Super. Versiunea cu MIPS va costa 155$. Preţul recomandat pentru Super 2R full face va fi de 200$, iar cu MIPS va fi cu 20$ mai mult.

[youtube id=”k-PBt6ozva8″ width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − seven =