Acum citesti
Cele mai utilizate frâne în România


După două luni de la publicare, am încheiat sondajul cu privire la sistemele de frânare folosite de cititorii FreeRider.ro. Fiind peste 1.000* de voci care au răspuns sondajului, îl considerăm relevant pentru piața din România si publicăm mai jos rezultatele. Cifrele confirmă statisticile oficiale Shimano, care plasează brandul japonez în topul preferințelor biciliștilor din lumea întreagă.



*Sondajele cu un minim de 800 de votanți sunt considerate relevante pentru o anumită piață.


Vrei să afli și alte informații de la cititorii FreeRider.ro? Contactează-ne pentru detalii!


Vezi Comentarii (5)
  • Bine, cred ca a spune ca Shimano este in topul preferintelor este un pic pretentios. Cred ca ar trebui luat in calcul faptul ca foarte multe biciclete vin in echiparea standard cu frane Shimano. Sincer eu as vrea sa trec pe Hayes sau Avid, dar bicicleta mea a venit echipata cu Shimano, si normal ca la sondaj am raspuns cu Shimano.

  • Clar sunt cele mai utilizate, nu contestam lucrul asta, eu ma refer la faptul ca utilizarea lor nu vine neaparat din optiunea exprimata, ci din dotarea standard. Daca la momentul achizitiei bicicletei ai putea sa iti alegi diferite variante de frana pentru acelasi model de bicicleta, probabil ar fi alta situatia.

  • Multe biciclete echipate vin cu butuci Center Lock, ceea ce iti cam taie posibilitatile de upgrade. Alta idee ar fi fost clasificarea pe grupe de utilizare, unde la heavy use nu cred ca Shimano ar mai fi fost pe primul loc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × two =