Acum citesti
Bicicleta mea (69): GT Ricochet Anatomica 99

Bicicleta de astăzi aparține lui Nicolae Nechifor și provine din generația anilor 2000. Este vorba despre un GT Ricochet Anatomica, despre care ne povestește următoarele:

gt_ricochet2

Bicicleta mea este un GT Ricochet Anatomica, generatie ’99-2000 din datele regasite de mine pe Internet. Am cumparat-o anul trecut de ocazie, in stare foarte buna atat estetica cat si tehnica.

Pentru moment am inlocuit vechea furca fixa cu un RockShox Dart1, restul componentelor fiind multumitoare. Echiparea este Deore LX cu 27 de viteze si frane pe saboti Avid si anvelope Maxxis Larsen TT, ceea ce o face potrivita mai mult pentru trekking decat pentru munte si teren foarte accidentat, insa pana acum a rezistat cu brio bolovanilor si drumurilor accidentate pe care am mers.

Cadrul este de aluminiu 7005, cu geometria triple-triangle specifica GT. Planuiesc cateva upgrade-uri in viitorul apropiat, in special butuci cu rulmenti industriali si o frana fata pe disc, fiindca tot permite noua furca.

Așteptăm în continuare fotografiile voastre, cu câteva cuvinte despre bicicleta pe care o dețineți, pe echipa @ freerider.ro. Nu uitați că este foarte important ca bicicleta să fie bine încadrată în fotografie (nu tăiată sau ciopârțită).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 5 =