Acum citesti
Noi modele GT 2015 prezentate la Eurobike

În standul americanilor de la GT nu au putut fi văzut doar noile biciclete 2015 ci prin tradiție și bicicletele familiei Atherton, cei care au propulsat brand-ul atât de mult în ultimii ani, aducându-și totodată contribuția la realizarea unor anumite modele de biciclete.

Pentru anul următorul GT a pregătit o serie de biciclete full-suspension, care vor acoperi complet gamele de la Cross Country până la Enduro. Dacă modelul GT Helion va fi noul full-suspenion pentru Cross Country, cu cadru din carbon și suspensii de 110mm, noul Sensor X va fi arma pentru All Mountain a americanilor. Acesta va fi dotat cu o suspensie ce oferă 130mm și cu o furcă de 150mm, în versiunea de top, fiind vorba despre un Rock Shox Pike. Prețul versiunii de top va fi de 3.999$. Rulează desigur pe roți de 27.5 inch.

gt_eurobike_6

Tot în segmentul All-Mountain, dar foarte apropiat de segmentul enduro este noul Force X. Cadrul va oferi o cursă de 150mm, pe când furca, o cursă de 160mm. În versiunea de top, bicicleta va fi dotată cu o furcă Fox 34 Float CTD, tijă de șa reglabilă KS LEV, sau sistem de transmisie Shimano SLX. În mod normal, noul Force X poate fi achiziționat cu cadru din aluminiu, însă cei care au la dispoziție mai mulți bani, pot opta pentru versiunea cu cadru din carbon, ce poate fi admirat în fotografia de mai jos. Toate versiunile vor rula pe roți de 27.5 inch.

gt_eurobike_1

Bicicleta de enduro din gama GT este Sanction, de care probabil ai mai auzit, dar care nu mai are nicio legătură cu generația precedentă. Este mai mult decât o bicicletă matură, este un produs cât se poate de serios, dezvoltat împreună cu Dan Atherton care a și utilizat-o în acest sezon la Enduro World Series. Așadar, cu noul Sanction nu-i de glumă!

gt_eurobike_4
Versiunea civilă.

Va avea o suspensie GT Independent Drive cu o cursă de 160mm, cadrul va fi construit din aluminiu 6069 (mai solid decât 6061) și se va bucura de un unghi al headtube-ului de doar 66 de grade, optimizat astfel pentru stabilitate maximă pe traseu. Bicicleta vine dotată cu noua furcă Fox 36 în culori vintage și cu un amortizor Float X Remote.

gt_eurobike_5
Sanction-ul de concurs al lui Martin Maes.

Modelul de top va avea o greutate de 13.6 kg, iar cadrul va putea fi achiziționat pentru 1.999$.

gt_eurobike_2
GT Fury versiunea Team, pe care o poți cumpăra.

Tot la standul GT a putut fi admirat și modelul Fury, atât versiunea Team cât și cea a lui Rachel Atherton, cu care a participat în acest sezon la toate cursele de downhill.

gt_eurobike_3
Și Fury-ul pe care nu-l vei putea cumpăra niciodată.

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 1 =