Acum citesti
Salsa Cycles îmbunătățește sistemul EXP Anything Cradle & Cage HD pentru bikepacking

Bikepacking-ul e la moda, iar echipamentul specific pentru bikepacking nu lipsește din magazine. Bikepacking, spre deosebire de cicloturism, este un mod mai „light” de vizitare a locurilor pe bicicletă. Dacă la cicloturism obișnuim să instalăm pe bicicletă coburi mari și grei, peste roata spate și opțional pe față, la bikepacking coburii sunt mai mici și implicit bagajul mai mic, instalarea fiind sub șa, la ghidon și în cadru. Asta îți permite să abordezi trasee mai grele, mai dificile, la altitudini mai mari și cu peisaje mai frumoase.

Recent Salsa Cycles a relansat setul de coburi Salsa EXP Anything Cradle & Cage HD deja existent pe piață, acum cu câteva îmbunătățiri care îți vor ușura viața atunci când ești în excursie cu bicicleta.

Sistemul Salsa EXP Anything se fixa pe ghidon folosind niște distanțiere speciale care permiteau bagajului sau nu comprime cablurile de la ghidon. Noutatea constă în faptul că acum acest sistem este compatibil și cu ghidoanele de 35mm diametru. În pachet vei găsi însă și adaptoarele pentru a folosi sistemul chiar dacă ai ghidon mai subțire, de 31,8 mm. Setul include acum și chingi cauciucate mai lungi, cu care poți fixa totul mai bine.

Una dintre cele mai importante modificări la setul EXP Cradle este adăugarea unei borsete suplimentare. Este un cobur impermeabil, îngust, care se va potrivi foarte bine cu ghidoanele „drop”, de gravel bike.

La ghidoanele late ale bicicletelor mtb, coburul cu încărcare laterală este cel mai bun, și acesta fiind adus la zi. Ambele genți sunt echipate cu o valvă, pentru a scoate cât mai ușor aerul din ele și păstra dimensiunile cât mai compacte.

Pentru mai multe obiecte transportate, există acum și borseta EXP Series Front Pouch, pe care o poți folosi cu o singură mână în timp ce pedalezi. Borseta poate fi instalată și în multe alte locuri, mulțumită opțiunilor de agățare pe care le are pe spate.

În România nu există imporator oficial pentru Salsa Cycles, însă setul Salsa EXP Anything Cradle & Cage HD poate fi achiziționat de la magazinele internaționale de tipul Bike24.com la prețul de 169,99 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × three =