Acum citesti
#FreeRiderIsBack – 10 ani

La 10 ani, Freerider.ro, site-ul tău preferat de informații din domeniul bicicletelor și a sporturilor de aventură, vine în formă nouă și cu o echipă mai mare și foarte motivată! De acum încolo, vei afla tot ce e nou, vei găsi știri, teste, cronici de la evenimente, concursuri cu premii, video-uri senzaționale și fotografii din cele mai pitorești locuri! Responsabili pentru asta vor fi:

Dragos Mitroi – Redactor Șef FreeRider.ro
Marius Gorgan – E-Bike Addict BucharestBikeTraffic
Marius Pirpiliu – Bike Fixer Guru FixYourBike
Dan Mazilu – Redactor & MTB Rider FreeRider.ro
Horațiu Câmpian – Maestru Cursiere FreeRider.ro
Petra Zăgrean – Downhill/Enduro Rider FreeRider.ro
Andrei Diaconu – Junior Epic Rider FreeRider.ro

De 10 ani am fost mereu alături de tine! Am căutat cele mai interesante știri, am testat cele mai interesante biciclete, componente și echipamente, am participat la evenimente și competiții, am parcurs trasee epice și mereu ți-am oferit cu drag informații despre toate acestea!

De-acum încolo vom face toate acestea, cu aceiași pasiune, dar în format nou! Vei avea parte de filme mai multe și mai tari, de articole mai interesante și de informațiile de care ai nevoie!

Rămâi informat, să nu pierzi nimic! Pentru asta, tot ce trebuie să faci este:

Urmează surprize mari! Inclusiv un concurs cu premii în valoare de până la 50.000 euro: echipamente performante și biciclete, chiar și modele de top!

#FreeRiderIsBack – mai puternic ca niciodată! Ești pregătit?

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =