Acum citesti
Trek World Racing se axează pe gravity

După ce Aaron Gwin și-a prelungit contractul cu Trek World Racing, echipa și-a anunțat decizia de a renunța la cross-country olimpic, pentru a se putea concentra doar asupra probelor gravity.

Cu toate acestea, Gwin, fost practicant al motocross-ului și singurul rider care a câștigat 5 etape de Cupă Mondială de Downhill într-un singur sezon, este singurul confirmat pentru moment în echipa producătorului american. Oficialii au anunțat că restul de 4 sportivi vor fi anunțați până la finele acestui an.

Formația de cross-country a echipei, alcătuită din Lukas și Mathias Flückiger și Anton Cooper, se va desființa la sfârșitul lui decembrie 2012. Probabil rezultatele obținute de cei doi frați, care au ocupat locurile 2 și 3 ale cursei de XCO de la Campionatul Mondial 2012, și de Anton Cooper, care a cucerit titlul mondial la categoria Juniori a aceleași discipline tot la Saalfelden, a determinat o specializare a activității. Povestea dintre Trek și cross-country nu se încheie aici, riderii de la Trek World Racing urmând să treacă sub tutela Subaru-Trek, echipă axată în totalitate pe această disciplină.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =