Acum citesti
Yeti SB-66 2012


Nu mai puțin de 2 ani a durat dezvoltarea cadrului noului model SB-66. Acesta nu va înlocui niciun model din gama Yeti, ci va sosi cu inovații demne să-l transforme într-un canditat serios la titlul de cel mai bun full suspension al anului.



Cea mai importantă construcție este cea a basculei. Pe lângă faptul că utilizează pivoți de mari dimensiuni (oversized), acesata este dotată cu un element de legătură denumit de cei de la Yeti „eccentric link”. În momentul în care bascula se mișcă, amortizând denivelările din traseu, mecanismul își schimbă direcția de rotație (contra acelor de ceasornic), repoziționând în mod continuu pivotul inferior al basculei.



Astfel, sistemul ce poartă denumirea de Switch, oferă o eficiență foarte mare la pedalat păstrând rafinamentul amortizării denivelărilor mici. Când bascula atinge cursa maximă, mecanismul se învârte în direcția opusă (în direcția acelor de ceasornic) permițând suspensiei să lucreze independent de foțele generate de lanțul în plus sau de felul în care riderul pedalează.


Greutatea noului cadru este de 3.17 kg iar prețul de 1.500 de euro. Sunt foarte multe specificații de citit despre noul SB-66, așadar te invităm pe yeticycles.com pentru a te pune la curent cu noua tehnologie utilizată de producător.


via Yeti Cycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five − 4 =