Acum citesti
Mixino și Vacuum, noile modele de căști Catlike

Ibericii specializați în producția de căști propun două modele noi pentru 2013 care să vină în completarea gamei existente. Este vorba despre Mixino, care va fi și cel mai performant produs al lor pentru anul viitor, și despre Vacuum, o cască pentru mountain bike, și aceasta cu caracteristici superioare.

Cum spuneam, Mixino (foto sus) va fi vârful de gamă al spaniolilor și va fi modelul care va fi purtat de echipele profesioniste de ciclism sponsorizate de Catlike. Ventilația este punctul forte în acest caz, cele 39 de găuri răspunzătoare pentru acest lucru fiind arhi-suficiente. Greutatea va gravita în jurul a 225 de grame și prinderea de capul purtătorului va fi asigurată de sistemul MPS eVo, care permite un reglaj lateral, orizontal și vertical în vederea confortului maxim. Prețul anunțat a fost de 199,95 euro și, ca și restul modelelor pentru 2013, Mixino va putea fi găsită în magazine de la sfârșitul lui septembrie.

Un alt model care merită menționat este Whisper Plus, cel care a fost detronat din vârful gamei de către Mixino. Așadar, era de așteptat ca diferențele să fie marginale, lucru ce se întâmplă în cazul gramajului, unde Whisper Plus cifrează 260 de grame, dar nu și când vine vorba de preț, care este de 129.90 de euro pentru acest model. În rest, și aici regăsim 39 de găuri de ventilație și sistemul MPS eVo.

Și să nu uităm nici de căștile 100% dedicate mountain bike-ului. Vacuum este dotată cu un cozoroc detașabil și are 19 găuri de aerisire. Aceasta va fi disponibilă în 3 mărimi și 4 combinații de culori, iar prețul indică 99,90 de euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 3 =